اشتباهات رایجی که تلفن همراه و لپتاپ شما را نابود میکند
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری آنلاین، فقط این مهم نیست که برای طولانی کردن عمر تلفن همراه و لپتاپتان چه کارهایی را باید انجام دهید، بلکه کارهایی هم هست که هرگز نباید انجامشان دهید. در ادامه از ۱۰ اشتباه رایج در استفاده از تلفن همراه و...
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری آنلاین، فقط این مهم نیست که برای طولانی کردن عمر تلفن همراه و لپتاپتان چه کارهایی را باید انجام دهید، بلکه کارهایی هم هست که هرگز نباید انجامشان دهید. در ادامه از ۱۰ اشتباه رایج در استفاده از تلفن همراه و لپتاپ خواهیم گفت.
۱- پورت شارژ تلفن همراهتان را با سوزن فلزی تمیز میکنید
اجسام فلزی مانند سوزن، چاقو و گیره کاغذ میتوانند پورت تلفن همراهتان را خراش دهند و مشکلات بیشتری برایتان ایجاد کنند. یکی از بهترین چیزهایی که میتوانید برای این کار از آن استفاده کنید، خلال دندان است که آنقدری کوچک هست که داخل پورت برود و همه گوشه کناره های آن را تمیز کند. یک گزینه مناسب دیگر اسپری های هوای فشرده هستند که میتوانند گرد و خاک را با فشار هوا پاک کنند. از فوت کردن به داخل پورت با دهان خود پرهیز کنید، چون نفس شما حاوی قطرات ریز آب است که میتواند به تلفن همراه آسیب بزند.
۲- تلفن همراهتان را زیر آفتاب رها میکنید
از رها کردن تلفن همراه در حال شارژ زیر آفتاب پرهیز کنید، چون نور خورشید از شارژ شدن گوشی میکاهد و باعث میشود دیرتر شارژ شود. علاوه بر آن، صفحه تلفن همراه گرما را خیلی زود به خود جذب میکند و دچار اختلال میشود. در بدترین حالت، تلفن همراهتان میتواند به شدت داغ شود و برای محافظت از خود، خاموش شود.
۳- تا شارژ تلفن همراهتان به صفر نرسد آن را شارژ نمیکنید
بهترین درصد شارژ گوشی چیزی بین ۲۰ تا ۸۰ درصد است. هرگز نباید اجازه دهید شارژ تلفن همراهتان به صفر برسد تا آن را شارژ کنید و شارژ کردن گوشی بیشتر از ۸۰ درصد هم ممکن است به باتری فشار وارد کند. بهترین حالت شارژ ۵۰ درصد است که نیمی از یونها لیتیوم در لایه لیتیم کبالت اکسید قرار درد و نیمی دیگر از آن در لایه گرافیت. با این حال، ممکن است این میزان برای بسیاری از ما مناسب نباشد، بنابراین سقف شارژ را روی ۸۰ درصد بگذارید.
۴- تلفن همراهتان را زیر آب میبرید
بعضی تولید کنندگان تلفن همراه مدعی هستند که محصول آنها زیر آب هیچ مشکلی پیدا نخواهد کرد، اما این امر استثنائانی دارد. توصیه نمیشود تلفن همراه خود را به دلیل دائماً در آب فرو ببرید. اگر تلفن همراهتان تصادفاً در آب افتاد یا زیر باران خیس شد، ایرادی ندارد اما نگه داشتن گوشی زیر آب به مدت طولانی ایده خوبی نیست. ۵ تا ۳۰ دقیقه زمان معقولی است.
با این حال، از فرو بردن مکرر تلفن همراه خود در آب باید پرهیز کنید. قرار گرفتن در معرض رطوبت میتواند به سخت افزار تلفن همراهتان آسیب بزند، امری که اگر شما را مجبور به خرید یک گوشی جدید نکند، دست کم هزینه زیادی برای تعمیر روی دستتان خواهد گذاشت.
۵- از منابع ناشناخته اپلیکیشن دانلود میکنید
بسیاری از افراد اپلیکیشن های مورد نظرشان را از منابع غیررسمی دانلود میکنند. اما ممکن است با دانلود کردن آن برنامه، بدافزار آسیبزایی هم برایتان دانلود شود. به همین دلیل همیشه باید از منابع رسمی برای دانلود اپلیکیشن های موبایلی خود استفاده کنید. همچنین از فعال بودن آنتی ویروس گوشیتان اطمینان حاصل کنید تا بتواند بدافزارهایی که قصد نفوذ به تلفن همراهتان را دارند را شناسایی کنند.