رونمایی سرویس صدور سفته الکترونیک تجاری با همکاری هلدینگ توسعه فناوری اطلاعات گردشگری(TIT)
در روز دوم نمایشگاه الکامپ، این سرویس با همکاری بانک گردشگری رونمایی شد. این سامانه توسط هلدینگ TIT طراحی شده و مورد تأیید وزارتخانههای اقتصاد، صمت، بانک مرکزی و قوه قضائیه است. این سرویس علاوه بر کاهش هزینهها، دقت و سرعت را نیز نسبت به روش قدیمی...
در روز دوم نمایشگاه الکامپ، این سرویس با همکاری بانک گردشگری رونمایی شد. این سامانه توسط هلدینگ TIT طراحی شده و مورد تأیید وزارتخانههای اقتصاد، صمت، بانک مرکزی و قوه قضائیه است. این سرویس علاوه بر کاهش هزینهها، دقت و سرعت را نیز نسبت به روش قدیمی و سنتی افزایش میدهد.
استفاده از سفتههای الکترونیکی مزایای متعددی دارد که شامل کاهش هزینههای چاپ و نگهداری، تشخیص اصالت صادرکننده و امضاکنندگان، و تعیین دقیق علت صدور سفته به صورت برخط میشود. این سرویس برای هر نوع کسبوکار حوزه فینتک نیز قابل تطبیق است.
همکاری سیتاد و هلدینگ TIT با هدف بهرهبرداری از فرصتهای موجود در صنعت بانکداری و تقویت ارتباط با فعالان حوزه فینتک آغاز شده است. پیشوایی در مصاحبهای گفت که این سرویس برای کسبوکارهای حوزه تجارت الکترونیک، فینتک و لندتک ارائه شده و متقاضیان میتوانند از آن بهرهمند شوند.
توکلی، مدیر توسعه کسبوکار سیتاد، افزود شرکت سیتاد پیشتر با تعاملاتی که با سرویس دهندگان مختلف داشته موفق به ارائه سرویس های مختلف از جمله سرویس اعتبار معاملاتی افراد با مشارکت با قوه قضائیه، سرویس های دروازه پرداخت اینترنتی و استعلام تراکنش شرکت به پرداخت ملت، سرویس های استعلام مدرک تحصیلی سازمان امور دانشجویان و سرویس های مورد نیاز سازمان امور مالیاتی در بستر گذرگاه خدمات خود شده است. در حال حاضر هم در تلاش هستیم تا سرویس های احراز و امضای الکترونیک را در بستر گذرگاه خدمات دولت پیاده سازی کنیم تا بانکها و سرویس گیرندگان بخش خصوصی در بستر امن گذرگاه عمومی خدمات دولت سیتاد امکان دریافت سرویس ها را داشته باشند.
پیشوایی نیز از دستاوردهای سیتاد طی دو سال فعالیت به عنوان اپراتور گذرگاه عمومی خدمات دولت گفت و اشاره کرد که با بیش از 300 کسبوکار خصوصی و چندین بانک همکاری دارند. طی یک سال گذشته، بیش از 195 میلیون تراکنش از بستر سیتاد تبادل شده و بیش از 80 سرویس متنوع به سرویس گیرندگان بخش خصوصی ارائه شده است.